top of page

De praktijk

caro.jpg

Caroline Fennema

mondhygiënist; geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten

Caroline is in 2017 afgestudeerd en werkzaam als mondhygiënist bij meerdere algemene praktijken. Sinds haar afstuderen is ze jaarlijks bezig met bij- en nascholing om haar kennis up-to-date te houden. Ook is ze aangesloten bij de NVM en het KRM. 

Julia Akkerman

geregistreerd-mondhygiënist; BIG-registratie 49927497779;
geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten

Julia is sinds 2017 mondhygiënist en heeft haar opleiding aan de Hogeschool Utrecht gevolgd. Na ervaring opgedaan te hebben in verschillende praktijken, is ze eind 2019 haar eigen praktijk gestart. Julia is aangesloten bij het NVM en KRM en volgt regelmatig bij- en nascholing om kwaliteit te garanderen.

IMG_20230110_121056_146[28113].jpg
praktijk.jpg

Van tandartspraktijk naar mondhygiënepraktijk

Mondhygiënepraktijk Julia Akkerman is gevestigd in het voormalige pand van tandarts Marcel Redelijk aan de Beethovenlaan 171 in Tilburg. Na een verbouwing is de praktijk sinds november 2019 open voor patiënten.

Bereikbaarheid

De praktijk is gunstig gelegen in de stadswijk Tilburg Noord naast het Wagnerplein. Met 3 busstations op maximaal 5 minuten loopafstand en gratis parkeergelegenheid voor de deur, kunt u zowel met het ov als met eigen vervoer komen. De praktijk heeft geen drempels en/of trappen en is dus rolstoeltoegankelijk (de deuren hebben een standaardbreedte van 68 cm). Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten.

route.png
bottom of page